Rólunk

Nyaralj Balatonlelle üdülőövezetében, frekventált,

mégis csendes utcában!

Amikor belevágtunk a családi vállalkozásba, fontos szempont volt, hogy az így létrehozott üdülőépület és annak minden szolgáltatása családias nyaralást, gyermek központú pihenést biztosítson. Apartmanházunk 2012 óta várja a pihenni vágyókat és mindenkit, aki nem csak egy szállást keres, hogy fürödjön a Balatonban, hanem igazi nyaraló, pihenő helyet, ahol nyugodt környezetben, barátságos légkörben töltheti el szabadidejét. Évről évre próbáljuk szebbé és kényelmesebbé varázsolni a szálláshelyet. A vendégeink nagy része kisgyermekes, nem véletlenül! Az udvar kialakításának fő szempontja volt, hogy a gyermekeink kényelmét és szórakozását szolgálja. Itt a lehetőségeinkhez képest próbáltuk kialakítani, hogy minden adott legyen a kikapcsolódásra. Amíg a gyerekek játszanak a fedett homokozóban, addig a szülők a fél szemüket a gyermekeiken tartva nyugodtan ejtőzhetnek az árnyékos kiülő masszív foteljeiben ki egy üdítőt, ki egy hideg sport fröccsöt kortyolgatva. A játszótér 2 vártoronyból áll, amit egy függő híd köt össze, az egyik torony megközelíthető lépcsőfokon, vagy egy lankás mászófalon keresztül, onnan a függőhídon át a másik toronyba érve lecsúszhatnak a gyerekek a csúszdán, vagy akár csak hintázhatnak a 3 hinta egyikén. (2-3 éveseknek 1 db, 1 db a nagyobbaknak  és 1 db lengő autó gumi)

Az épület Balatonlelle szívében, egy csendes kis utcában helyezkedik el. Emeleti apartmanjaink légkondicionáltak, de nem tetőtériek. Igyekeztünk a konyhákat jól felszerelni, a nokedli szaggatótól a bornyitóig minden megtalálható, a fürdőszobák tágasak, zuhanykabinnal felszereltek, a szobákban közepes keménységű matracok vannak, hogy a legtöbbek igényét lefedje. Igény esetén tudunk biztosítani fa rácsos kiságyat a legkisebbeknek, fürdetőkádat, etetőszéket, vagy csak ülésmagasítót. Az emeleti apartmanokban gáz főzőlap segít a konyha virtuózain, hogy a nyersből főttet varázsoljanak, a földszinten ugyan ezt a funkciót elektromos főzőlap látja el. A foglaláshoz minden esetben jár 1 db fürdőszobai kéztörlő, tekercs wc papír, 2 db konyhai kéztörlő, 1 készlet szemeteszsák a szemetesekben. Próbálunk ügyelni a környezetünkre is, minden apartmanban van külön szelektív kuka is, így az utóbbi évek tapasztalata alapján lényegesen lecsökkent a kommunális hulladék mennyisége, persze ezért hála a nagyszerű vendégkörnek is, akik teljes mértékben partnerek a szelektív gyűjtésben!

Ha a kapun kilépünk és eltekintünk jobbra, láthatjuk is a szabad strand főbejáratát. A fizetős Napfénystrand hátsó bejárata – rengeteg játszótérrel, olcsó sörrel, homokos parttal, vendéglátóhelyekkel, élményrésszel- a szabad strand főbejáratától jobbra, az utca végén könnyen megközelíthető gyalog kisgyermekekkel. 8-10 éves gyerekek nem ritkán egyedül jönnek fel a strandról, ha valami elengedhetetlen játék, vagy kellék itthon maradt. A város főtere a lellei szökőkúttal is itt van a kapuból kilépve balra. Innen kezdődik a sétáló utca is a rengeteg étteremmel és butikkal, többségük jó ár/érték arányú terméket és finom ételeket kínálva. A sétáló mellett van a város vasútállomása és autóbuszállomása is, ahova igény szerint ki is megyünk a vendégeink elé. Ha már itt járunk, meg kell említeni a vasútállomásnál található éjjel nappali boltot is, ami olcsó áraival és éjjel-nappali nyitva tartásával igazán életmentő lehet időnként! (köszi a mindig friss péksütikért és sör választékért!) Borongós idő esetén a sétálón felkereshetjük gyerekekkel a Holiday parkot gyalog szerrel, vagy ha egész délutános időtöltést keresünk, akkor egy 1,4 km-es sétával, jól járható széles járdákon gyalog is megközelíthetjük az egész nyáron üzemelő cirkuszt, vagy a gyerekek nagy kedvencét, a vidámparkot (elérhető sört tartalmazó belépőjegy!). A szálláshelyen megtalálható jelenleg 1-2 étterem elérhetősége, akik házhoz szállítást is vállalnak, de ha különlegességre vágyik valaki, szívesen adunk tanácsot hol ehet egy jó halételt, vagy egyéb finomságot, érdekességeket fogyasztani. A kis vonattal, vagy Ernő bácsi lovas szekerével, amiknek a szomszéd utcában a kiinduló helye, mindenképp érdemes menni egy kört, már csak azért is, mert a vonat jól körbejárja azokat a helyeket a környéken, amiket érdemes meglátogatni, a lovas hintó pedig meglepően nagy élmény a gyermekeknek.